Våra tjänster för ljud, ljus och bild


Idrottstävlingar och motorsport

Vi kan ordna musik under loppet, visa tidtagning för deltagarna, fixa mikrofoner för talare, sätta upp scenvagn för prisutdelning, ordna prispall.


Uppträdanden, sång och musik

Vi ordnar scenvagn med ljudutrustning, mikrofoner och belysning.


Tala till folkmassor

Vare sig du behöver tala inför en mindre grupp människor eller inför ett folkhav så kan vi bistå med headset och/eller mikrofoner. Högtalarsystem sätts upp på utvalda platser vid behov.


Marknader, mässor, festivaler, byadagar och andra evenemang

Här har vi möjlighet att ordna musik och tal över ett stort område och kan även köra via radiosändning för att samma musik och tal ska höras på områdets samtliga platser.


Skolavslutningar, utspring, studentflak

Musik såklart! Välj själv hur mycket dunka dunka det ska vara då vi har flera alternativ på utrustning. Vi har även utrustning för eventuella talare.


Fester, födelsedagar, bröllop och jippon

Bara säg hur omfattande du vill ha det så fixar vi! Lite enklare eller lite större. Det mesta är möjligt att ordna.
Ljudanläggning, scenvagn, belysning med olika färger, rökmaskin, såpbubbelmaskin, drönare, finns även en mindre mängd bord och stolar att hyra.


Drönare

Vi har utrustning, körkort och tillstånd för att filma med drönare. Kanske vill du visa eventet ovanifrån eller ha film i marknadsföringssyfte. Kanske behöver du kolla något svåråtkomligt ställe där en drönare kan vara din förlängda blick.


Streaming

Vi kan sända live för människor på andra platser när inte alla kan vara med vid tillställningen.


Privat filmvisning

Tänk dig att få avsluta dagen med en myskväll där film visas på helvägg eller stor filmduk. Vi har projektor och annat bra att ha för filmvisning. Kan ordnas både utomhus och inomhus.